|

APICS

Het Amerikaanse APICS (Association for Operations Management) is de standaard voor opleidingen in operations management, ofwel productielogistiek. Overal ter wereld geldt APICS als de standaard voor professionals die werkzaam zijn in operations management.

Toonaangevend in supply chain management

Toonaangevende softwareleveranciers als SAP, QAD, ORACLE en EXACT passen de concepten en terminologie toe in hun software. De opleidingen zijn qua niveau geschikt van operationeel tot strategisch niveau binnen organisaties.

APICS Premier Channel Partner

Visie partners is door APICS als enige opleider in Nederland aangewezen als premier channel partner, dit komt grotendeels door onze kwaliteit en bijdrage aan de supply-chain community en ons uitgebreide aanbod. Als premier channel partner is het onze missie om onze opleidingen zo goed mogelijk aan te bieden, hierom houden wij ons altijd aan de APICS voorschriften wat betreft cursus dagen en gebruiken wij altijd officieel APICS materiaal.

Verder is uit onze ervaring gebleken dat een succesvol afgeronde opleiding van Visie Partners een boost geeft aan een cursist zijn carrière.

Bij ons kunt u meerdere APICS programma's volgen, zo bieden wij momenteel de volgende opleidingen aan: